Inschrijving
fase 3 gesloten!

Inschrijving
fase 3 gesloten!

Inschrijving
fase 3 gesloten!

Licht, luxe en comfort

De woningen in fase 3 sluiten aan op de fraaie herenhuizen uit de eerdere fases. Stijlvolle architectuur en allemaal verschillend van uitstraling. Stuk voor stuk riante woningen, compleet en zeer hoogwaardig afgewerkt. De architectuur is klassiek met een moderne twist. Traditionele, hoge puntdaken, met ruime overstekken zorgen voor een stijlvol beeld. De daken zijn luxe afgewerkt met zinken details en hemelwaterafvoer. De strakke, donkere daken en de grote raampartijen ogen robuust. De woningen kenmerken zich door een weelde aan natuurlijk licht. De rustieke gevels met variatie in steenkleur zorgen voor een gevarieerd straatbeeld.

Uw woning moet voelen als een thuis; een plek waar het comfortabel en sfeervol verblijven is. In Hervensche Park wordt aangenaam en sfeervol wonen gecombineerd met duurzaam wonen, voor een prettig woonklimaat, een beter milieu én voor lagere energielasten!

Schrijf u in als reservekandidaat

De inschrijftermijn is inmiddels verlopen. U kunt zich nog wel inschrijven als reservekandidaat. Formulieren die na donderdag 21 maart 10:00 uur worden ingeleverd, doen niet mee in de toewijzing.

Ga naar inschrijfformulier >

Salix

De stoere woningen van het type Salix hebben een statig uiterlijk dat zich onderscheidt door de vele fraaie details. Let u maar eens op de detaillering in het metselwerk en de subtiel diepliggende kozijnen. De klassieke kap en de grote raampartijen met roedeverdeling geven het geheel een authentieke uitstraling. Met een beukmaat van 5,7 m heeft u lekker veel leefruimte. De hoekwoning heeft ook nog een ruime erker waardoor een zeer royale woonkeuken ontstaat.

Tilia

De klassiek woningen van het type Tilia zijn elegant met een landelijke touch. Het donkere dak vormt een fraai contrast met de witte gevel. De markante roedeverdeling in de grote raampartijen geeft de woningen karakter. De dwarskappen zorgen voor een gevarieerd gevelbeeld. Met 6 m breedte biedt de woning u alle ruimte om riant te leven. De hoekwoning heeft bovendien een erker over bijna de hele breedte van de woning.

Carpinus

Deze stijlvolle woningen combineren een klassiek uiterlijk met modern comfort. De witte gevels zorgen voor een frisse uitstraling, terwijl de topgevels en de variaties in het metselwerk karakter geven. De verdiepingshoge ramen op de begane grond laten lekker veel daglicht binnen. De drie slank gevormde ramen op de verdieping ogen chique en klassiek. De woning is maar liefst 6,3 meter breed. Bovendien heeft de hoekwoning ook nog een erker wat zorgt voor optimaal woongenot.

Verkoop & informatie

Boumij Makelaars
Hekellaan 6
5211 LX 'S-Hertogenbosch
Tel. 073 – 61 22 344
nieuwbouw@boumij.nl
www.boumij.nl

Ontwikkeling & realisatie